10 NAJBOLJIH RECEPATA ZA DOMAĆI SLADOLED: Jednostavna priprema od prirodnih sastojaka!



1. Sladoled bez recepta, od samo jednog sastojka!
Jednostavnije ne može! Sve što vam treba za ovaj fantastičan desert je jedna banana po osobi. Nisu potrebni uobičajeni sastojci za pripremu sladoleda – mlijeko, vrhnje, šećer… I sam postupak pripreme je više nego jednostavan!







2. SLADOLED OD LIMUNA: Napravite sami savršeno kremast osvježavajući desert
Ovako pripremljen sladoled ostaje savršeno kremast ma koliko stajao u zamrzivaču i, što je također vrlo važno, u njemu se ne stvaraju se čvrsti kristali leda.





3. Sladoled od jagoda, bez šećera i umjetnih dodataka
Tko ne bi poželio sladoled od jagoda, i još k tome bez šećera, pripremljen za par trenutaka? Sve što vam treba su zrele jagode, blender i kalupići. Ako nemate kalupa, poslužite se plastičnim čašicama, kalupima za led... Donosimo vam tri verzije recepta: najjednostavniju, malo složeniju i kremastu...




4. Domaći čokoladni sladoled od samo tri sastojka
Ovaj recept je zaista fantastičan! Osim što je potrebno izdvojiti samo desetak minuta za pripremu finog sladoleda, pri tome ćete upotrijebiti samo tri sastojka. Uz recept donosimo i video na kojem se lijepo vidi čitav proces pripreme.




5. SLADOLED OD ŠUMSKOG VOĆA: Kremasto i ukusno osvježenje za samo pet minuta
Kada temperature narastu preko ugodnih 25 stupnjeva Celzijusa, mnogi od nas ne mogu odoljeti sladoledu. Kako nam ta naša strast ne bi pokvarila vitku liniju, postoje zdrave inačice sladoleda od kojih vam danas donosimo jednu za čiju vam je pripremu potrebno samo pet minuta.



6. SLADOLED OD JAGODA: 100 % prirodan, fantastičnog okusa...
Sladoled vole svi, a s dolaskom toplijih dana ta će se ljubav sve više i više rasplamsavati. Želju za ledenim osvježenjem najlakše je zadovoljiti odlaskom u slastičarnicu ili trgovinu, ali za pravi užitak ipak treba nešto više od toga. Recimo, ovaj fini sladoled od jagoda, bez umjetnih boja, pojačivača okusa...




7. SLADOLED OD KOJEG SE NEĆETE UDEBLJATI: Za pripremu vam treba svega nekoliko minuta
Za pripremu ovog sladoleda vam je potrebno samo nekoliko minuta, a najbolji dio u cijeloj priči je to da je zaista zdrav, jedući ga nećete dobiti na težini.




8. SLADOLED OD BOROVNICE: Recept po kojem ga pravi Victoria Beckham
Victoria Beckham drži se recepata iz knjige Honestly Healthy koja govori o alkalnoj prehrani, a u vrućim ljetnim danima pronašla je način kako se zdravo hraniti i udovoljiti potrebu za slatkim.




8. SLADOLED OD MALINA SA KREM SIROM: Kremasto osvježenje bogatog okusa
Ljeto je idelano vreme za omiljenu poslasticu - sladoled. S jedne strane, tada nam takav desert najviše prija, a s druge strane, brzo i lako se pravi, a obilje sastojaka koje tokom ljeta imamo na raspolaganju omogućava razne okuse. Ovoga puta odlučili smo se za okus maline.



9. DOMAĆI SLADOLED OD SAMO 3 SASTOJKA: Banana, jagode (ili maline, višnje...) i jogurt
Ovo je najbrži, najlakaši, najjeftiniji i najzdraviji sladoled. Priprema je jednostavna, a rezultat savršen. Služite uz nescafe, voćnu salatu, palačinke, šlag ili samostalno!



10. PUNČ SLADOLED: Pravi sladoled za odrasle, fine strukture i jakog okusa
Ako ste u potrazi za pravim kremastim receptom za sladoled, ovop jednostavno moratze probati. Postoji puno verzija recepta za punč sčadoled, a ovo je jedna od onih koja će se baš svakome svidjeti!
Objavi komentar (0)
Noviji Stariji